Detaily
Fermentované sójové bôby – japonská potravina po tisíce rokov Fermentované sójové bôby (natto) sa v Japonsku tradične jedia. Získava sa fermentáciou sójových bôbov bakteriálnym kmeňom Bacillus subtilis (natto). Tieto baktérie pôsobiace na sójový proteín spôsobujú tvorbu enzýmu – nattokinázy. Neobsahuje vitamín K.
ZLOŽENIE:
Sójový olej , kapsula: bravčová želatína, fermentovaný sójový extrakt , kapsula: glycerín, farbivo: včelí vosk, emulgátor: glycerol estery mastných kyselín, nosič: sójový lecitín
Denná dávka: 1 kapsula
Balenie obsahuje: 60 kapsúl
Množstvo na dennú porciu (1 kapsula)
Nattokináza NSK-SD™ 2000 FU/kapsula
(získané z fermentovaného extraktu zo sójových bôbov ).................100 mg
DÁVKOVANIE:
1 kapsula denne
SKLADOVANIE:
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí
KOMENTÁRE:
neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Výživový doplnok nie je možné užívať ako náhradu pestrej stravy.
Výživový doplnok je určený pre dospelých.
Nemali by ho užívať tehotné a dojčiace ženy.
Ľudia užívajúci lieky by mali tento produkt konzumovať len pod lekárskym dohľadom.
Pri poruchách zrážanlivosti krvi sa pri užívaní doplnku stravy odporúča konzultovať s lekárom.
Doplnok stravy by nemali užívať osoby alergické na sóju.