Detaily
Kmeň Lactobacillus reuteri bol izolovaný z desiatok tisíc iných bakteriálnych kmeňov. V tomto usilovnom procese sa izoloval jedinečný typ baktérie, ktorá vykazovala najväčšiu aktivitu proti kmeňu H. pylori. Pylopass® odoláva nízkemu pH v žalúdku využitím vhodného mechanizmu prežitia, ktorému kyselina chlorovodíková neublíži. Nevyžaduje kontrolovanú teplotu pri preprave a skladovaní.
Výrobný proces Pylopass®:
Mikrobiálna fermentácia je jednou zo špecialít Novozymes (výrobca Pylopass®). Pylopass® sa vyrába fermentáciou patentovaného kmeňa L. reuteri za kontrolovaných podmienok, aby sa dosiahla maximálna agregačná schopnosť. Po fermentácii sa bunky zozbierajú, vložia do matrice a sušia rozprašovaním pri nízkej teplote.
ZLOŽENIE:
Lactobacillus reuteri ; kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza.
Zloženie.........................................................................................1 kapsula
Lactobacillus reuteri DSM 17648 /Pylopass®/............................230 mg 2,3 x 10^10 CFU*
*CFU – Colony Forming Unit – jednotka, ktorá vytvára kolóniu baktérií
Pylopass® je registrovaná ochranná známka spoločnosti Novozymes Berlin GmbH
DÁVKOVANIE:
1 kapsula denne, po raňajkách.
KONTRAINDIKÁCIE:
Neprekračujte odporúčaný denný príjem. Výživové doplnky nemožno užívať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok by nemali užívať tehotné ženy, dojčiace ženy a deti do 3 rokov.
SPÔSOB SKLADOVANIA:
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí.