Detaily
Nattokináza je enzým produkovaný baktériami Bacillus subtilis pri fermentácii sójových bôbov, t.j. pri príprave tradičného japonského jedla „natto“, od ktorého je nattokináza pomenovaný.
ZLOŽENIE:
Objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza, NSK-SD® nattokináza získaná z fermentovanej sóje . Zloženie kapsuly: rastlinná celulóza (vegánska).
Množstvo v dennej dávke (1 kapsula):
Nattokináza NSK-SD® (2000 FU/kapsula)................100 mg
DÁVKOVANIE:
1 kapsula denne
SKLADOVANIE:
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí
KOMENTÁRE:
neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Výživový doplnok nemožno použiť ako náhradu pestrej stravy.
Výživový doplnok je určený pre dospelých.
Nemali by ho užívať tehotné a dojčiace ženy.
Ľudia užívajúci lieky by mali tento produkt konzumovať len pod lekárskym dohľadom.
Pri poruchách zrážanlivosti krvi sa pred užívaním doplnku stravy odporúča poradiť sa s lekárom.
Doplnok stravy by nemali užívať osoby alergické na sóju.