Detaily
Nattokináza je enzým, ktorý produkujú baktérie Bacillus subtilis pri fermentácii sójových bôbov, t. j. pri príprave tradičného japonského jedla zvaného „natto“, podľa ktorého je nattokináza aj pomenovaná.
Samotnému enzýmu sa pripisuje prevencia tvorby krvných zrazenín. Toto pôsobenie vyplýva z troch vlastností tohto enzýmu:
• priama degradácia fibrínov
• aktivácia látok uprednostňujúcich ich degradáciu
• inaktivácia látok, ktoré bránia ich deštrukcii
Zloženie:
nattokináza (2 000 FU) (enzým extrakt natto) ( sója bez GMO ), emulgátor: celulózový prášok, mikrokryštalická celulóza; celulózový gél; protihrudkujúce látky: horečnaté soli mastných kyselín (rastlinný zdroj), oxid kremičitý.
Denná dávka: 2 kapsuly
Balenie obsahuje: 60 kapsúl
nut.hodnoty na dennú porciu (2 kapsuly)
Nattokináza (2000 FU) 200 mg
Dávkovanie:
2 kapsuly denne.
KONTRAINDIKÁCIE:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživový doplnok nemožno použiť ako náhradu (náhradu) pestrej stravy. Výživový doplnok je určený pre dospelých. Nemali by ho užívať tehotné a dojčiace ženy. Ľudia užívajúci lieky by mali tento produkt konzumovať len pod lekárskym dohľadom. Produkt nie je určený pre ľudí užívajúcich lieky na riedenie krvi (aspirín, warfarín, heparín), pre ľudí, ktorí majú problémy s krvácaním / zrážanlivosťou krvi (vrátane: aktívneho vredu, nedávnej operácie / úrazu, hemofílie). Buďte opatrní pri užívaní liekov, zlého zdravotného stavu vrátane nekontrolovaného vysokého krvného tlaku. Doplnok stravy by nemali užívať osoby alergické na sóju.
SKLADOVANIE:
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí